Soorten Sessies & Prijzen

Individueel volwassen

Een individuele sessie voor volwassenen duurt ongeveer 1,5 uur inclusief voor- en nabespreking.

Met één sessie paardencoaching wordt vaak al een heleboel bewerkstelligd en een denk en bewustwordingsproces in gang gezet. Je krijgt dan vaak al te zien waar je aan kunt werken of wat je nu werkelijk voelt.

Individueel kind

Een individuele sessie voor kinderen duurt ongeveer 1 uur inclusief voor- en nabespreking.

Omdat ouders een belangrijke schakel zijn in de ontwikkeling van een kind dient bij de eerste kindercoachsessie minimaal 1 ouder aanwezig te zijn.

Tijdens de sessie wordt niet op het paard gereden; ervaring met paarden of paardrijden is dus ook niet nodig.

Paardencoaching op maat

Iedereen is verschillend. Daarom zal ik na een intake sessie een speciaal voor jou op maat gemaakt programma samenstellen gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Gemiddeld zijn er 4 tot 8 coachingsessies nodig.


Sessie
Individueel kinderen (tot 12 jaar)
80,-
  • Sessieduur: 1 uur
Sessie
Individueel volwassen
95,-
  • Sessieduur: 1,5 uur

Paardencoaching op maat
prijs op aanvraag
  • 4 tot 8 sessies
3 sessies paardencoaching
250,-
  • Dit programma bestaat uit 3 verschillende sessies, waarin jij het inzicht verkrijgt tot het komen van jouw oplossing voor jouw probleem.


Zo ziet een sessie er uit

Een sessie start altijd met het kennismaken. We gaan samen een kopje koffie of thee drinken en ik ga jou uitleggen wat je kunt verwachten van de sessie. Vervolgens gaan we de bak in om kennis te maken met het paard. Tijdens de hele sessie sta jij naast (of in de buurt van) het paard. Het is niet de bedoeling dat je op het paard gaat zitten. Als jij gewent bent aan de situatie ga ik beginnen om jou wat vragen te stellen. Je zult merken dat ik veel naar het paard kijk om de reactie te peilen. Ik kan het gedrag van het paard vertalen naar jou en zo help ik jou bij vermoeidheid, stress, angsten en trauma verwerking.


%d bloggers liken dit: