Over mij

Linda Geeshink-Lubbers

Ik ben Linda Geeshink-Lubbers en woonachtend in Albergen met mijn man en 2 kinderen. Passie voor paarden heb ik al van jongs af aan. Nog steeds vind ik het heerlijk om tussen de paarden te werken! Zelf rij ik wekelijks paard, zowel recreatief als op wedstrijdniveau, en geef ik paardrijles.

Ik ben 5 jaar werkzaam geweest op een zorgboerderij in Geesteren en daar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met paardencoaching. Zo heb ik een paardencoach sessie mogen meemaken en dit maakte mij opslag enthousiast! Tijdens deze sessie kwamen er emoties naar boven waardoor mijn lichaam herstelde van klachten, waar ik al langere tijd mee liep. Toen wist ik het: ‘Dit wilde ik ook anderen laten ervaren.’ Vanuit dit enthousiasme heb ik de opleiding tot paardencoach gevolgd. Tijdens paardencoaching sessies heb ik al vele wonderbaarlijke dingen zien gebeuren die me hebben doen beseffen dat het echt werkt!

Mijn doel is nu om andere mensen ook verder te helpen, ben jij nieuwsgierig geworden?


Waardering: 5 uit 5.

Mijn zoontje is te omschrijven als chaotisch, druk en hij heeft moeite met zich te concentreren. Tijdens een sessie heeft hij spelende wijs kennis gemaakt met de paarden en ik zag hem voor mijn ogen opbloeien. Nu, een week later, kan ik zeggen dat hij zich beter kan concentreren en hij rustiger is geworden.

Waardering: 4 uit 5.

Jij hebt mij laten inzien hoe klein ik mijzelf zag en hoe sterk ik eigenlijk ben. Ik kwam bij jou vol onzekerheden. Door de sessie zijn er bepaalde dingen duidelijk geworden en weet ik hoe ik hiermee verder moet.

Waardering: 4.5 uit 5.

Voor mij was het terug komen bij mijn gevoel. Ik zat al lange tijd alleen in mijn hoofd en met mijn verstand alles te verwerken. Door deze sessie heb ik de moed gevonden vanuit mijn gevoel te spreken, en dat heeft me goed gedaan.

%d bloggers liken dit: