Over mezelf

Ik ben Linda Geeshink-Lubbers, 37 jaar en woonachtend in Albergen met mijn man en 2 kinderen. Mijn passie voor paarden heb ik al van jongs af aan. Als meisje van 17 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met paarden bij manege Tijdhof te Agelo. Ik vind het nog steeds heerlijk om me tussen de paarden te begeven hetgeen voor mij de ultieme ontspanning is.

Wekelijks rij ik ook zelf paard, zowel op recreatief als op wedstrijdniveau. Sinds 2015 ben ik werkzaam op een zorgboerderij in Geesteren en aldaar ben ik in aanraking gekomen met paardencoaching. Tijdens een workshop bij Caprilli Coaching te Barneveld heb ik een paardencoach sessie mogen ervaren die mij bijzonder enthousiast maakte. Tijdens de sessie kwamen emoties naar boven waardoor mijn lichaam herstelde van klachten. Dit wilde ik ook anderen laten ervaren. Vanuit dit enthousiasme heb ik de opleiding tot paardencoach gevolgd.

Tijdens deze opleiding heb ik verschillende coaching sessies met paarden en mede-cursisten ondergaan waarbij ik zowel het paard als mezelf beter heb leren kennen. Tijdens paardencoaching sessies heb ik al vele wonderbaarlijke dingen zien gebeuren die me hebben doen beseffen dat het echt werkt!