Wie is Paardencoach Twente

Linda Geeshink-Lubbers

Paardencoach

Ik ben Linda Geeshink-Lubbers en woonachtend in Albergen met mijn man en 2 kinderen. Passie voor paarden heb ik al van jongs af aan. Maar toen ik 17 was ging ik voor het eerst naar de manege. Nog steeds vind ik het heerlijk om tussen de paarden te werken! Zelf rij ik wekelijks paard, zowel recreatief als op wedstrijdniveau, en geef ik paardrijles.

Sinds 2015 ben ik werkzaam op een zorgboerderij in Geesteren en daar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met paardencoaching. Zo heb ik een paardencoach sessie mogen meemaken en dit maakte mij opslag enthousiast! Tijdens deze sessie kwamen er emoties naar boven waardoor mijn lichaam herstelde van klachten, waar ik al langere tijd mee liep. Toen wist ik het: ‘Dit wilde ik ook anderen laten ervaren.’ Vanuit dit enthousiasme heb ik de opleiding tot paardencoach gevolgd. Tijdens paardencoaching sessies heb ik al vele wonderbaarlijke dingen zien gebeuren die me hebben doen beseffen dat het echt werkt!

  • Paardencoach
  • Moeder
  • Allround manege hulp
  • Begeleider zorgboerderij
  • Paardrij instructrice

In 2015 heb ik mijn eerste paardencoach sessie meegemaakt, ik was gelijk verkocht!